Groep Dirk De Groof | Energie Roadmap 2050

Energie Roadmap 2050

Optimaliseer je EPC’s en het energiebeheer van je patrimonium met het exclusieve Energieplatform “Energie Roadmap 2050” van Groep Dirk De Groof!

 

Ben je op zoek naar een eenvoudige tool om je vastgoedbeheer te stroomlijnen en te voldoen aan de normen van de Vlaamse Gemeenschap? Ontdek ons geavanceerde Energieplatform Energie Roadmap 2050 - dé sleutel tot jouw succesvolle meerjarenplanning en duurzaam energiebeheer.

 

Wacht niet langer, maak gebruik van het Energieplatform van Groep Dirk De Groof en beheer jouw energie-efficiëntie als nooit tevoren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een efficiënte en duurzame toekomst!

Vraag een offerte aan
 icon arrow
Waarom gebruik maken van ons Energieplatform? plus minus

- Compleet inzicht: Houd eenvoudig overzicht over je patrimonium met een laatste stand van zaken van de EPC-labels en EPC-scores.

- Slim beheer van maatregelen: Selecteer eenvoudig wanneer je de energiebesparende maatregelen wenst toe te passen. Deze maatregelen bevatten alle essentiële informatie, waaronder investeringskosten, terugverdientijden, energie- en CO2- besparingen.

- Visuele prestatiegrafieken: Maak gebruik van overzichtelijke grafieken en tabellen om de voortgang van EPC-labels, Return of Investment (ROI) en energiebesparingen in één oogopslag te begrijpen.

- Documentatiebeheer: Raadpleeg op elk gewenst moment je certificaten en energieaudits.

- Meterstandregistratie: Voer moeiteloos verplichte en optionele meterstanden in. Onze herinneringen zorgen ervoor dat je niets over het hoofd ziet.

- Totaaloverzicht: Ontdek je volledige vastgoedportefeuille in één overzicht en creëer een meerjarenplan dat je investeringen optimaliseert.

- Tijdige Herinneringen: Nooit meer een verlopen EPC NR. Ons platform waarschuwt je 6 maanden van tevoren voor de vernieuwing.

- Professionele Ondersteuning: Vertrouw op onze deskundige begeleiding bij het kiezen van de juiste maatregelen.

Voordelen voor U plus minus

- Up-to-date Inzicht: Altijd en overal inzicht in je vastgoedportefeuille.

- Zelfgestuurd Meerjarenplan: Stel je eigen investerings- en afschrijvingsplannen op.

- Eenvoudige meterregistratie: Je metergegevens, door jezelf ingevoerd en verwerkt door de energiedeskundige.

- Maximale Energiebesparing: Ontdek alle mogelijke energiebesparende maatregelen.

- Directe Rapportage: Download rapporten wanneer u ze nodig heeft.

- Onmiddellijke Toegang: Al je certificaten en energierapporten binnen handbereik.

Wenst u een offerte vul onderstaande gegevens in

Hebt u vragen neem contact op

icon arrow

VRAAG EEN OFFERTE AAN