Energiebesparing

Hoe kan je energie en kosten besparen? Of je nu particulier of professional bent, de eerste stap naar energiebesparing is een grondige studie van de huidige energiesituatie in je gebouw. Zijn er warmteverliezen, koudebruggen of ventilatieproblemen? En hoeveel verbruikt je gebouw nu écht? Wij bekijken welke onderzoeken nodig zijn en stellen aan de hand van de resultaten concrete oplossingen voor binnen je budget. Contacteer ons gerust voor mee info!

 

Vraag een offerte aan
 icon arrow

Energieaudit onroerend erfgoed

Advies en subsidies voor energierenovatie van erfgoedpanden


Een erfgoedwoning renoveren? Dan loont het om een energieaudit uit te voeren. Op die manier kom je te weten wat de meest interessante energetische investering is. Naast uitgebreid praktisch advies geven we ook aan of je investering in aanmerking komt voor een subsidie.


Lees meer

Energieaudit particulier

Verhoog de waarde van je vastgoed met een energieaudit


Waar zitten de energieverliezen in je gebouw of woning? Welke ingrepen moet je uitvoeren om te besparen op je energiefactuur? Op deze vragen en meer biedt een energieaudit antwoorden. Bij Dirk De Groof voeren we niet alleen een audit uit, we helpen je ook bij de uitvoering van onze adviezen. Zo helpen wij jou om je CO2-uitstoot en kosten te verlagen. En dat doet de waarde van je vastgoed aanzienlijk stijgen!


Lees meer

Thermografie

Spoor lekkages, energieverlies en vocht op


Een bouwkundige thermografie is een onderzoek naar warmteverliezen, koudebruggen en vochtproblemen in een gebouw. Door middel van een warmtebeeldcamera worden de temperaturen van de materialen visueel in beeld gebracht. Zo kan je lekkages, isolatiegebreken en zelfs houtrot opsporen zonder de infrastructuur te beschadigen. Om die reden is bouwkundige thermografie heel breed inzetbaar.

 

Vragen over de mogelijkheden? Wij helpen je graag verder!


Lees meer

Wenst u meer informatie?

Kom vrijblijvend langs om uw project te bespreken.

icon arrow

VRAAG EEN OFFERTE AAN