EPC NR - energie roadmap 2050

Bij Groep Dirk De Groof hebben we de nodige ervaring voor het opmaken van Energie Prestatie Certificaten voor Niet-Residentiële gebouwen (EPC NR), en we gaan verder dan dat. Wij zijn er om je energiebeheer volledig te ontzorgen en je te voorzien van deskundig advies om je gebouw(en) efficiënter en duurzamer te maken.

 

Ons team bestaat uit verschillende erkende energiedeskundigen type D met uitgebreide ervaring in de energiesector. Met hun kennis en expertise kunnen we jouw gebouwen voorzien van nauwkeurig en professioneel advies.

 

Het opstellen en in het bezit zijn van een EPC NR is niet alleen een wettelijke verplichting, maar ook de eerste stap naar het transformeren van je gebouw naar een energieneutraal exemplaar. We gaan nog verder door een grondige studie uit te voeren naar mogelijke energiebesparende maatregelen, die we ook kunnen implementeren.

 

Maar dat is niet alles! Als een extra dienst bieden we ons energieplatform “Energie Roadmap 2050” aan, waarmee we een meerjarenplan voor je gebouwen kunnen opstellen. Hierdoor kunnen we de voortgang van al je vastgoedbezittingen effectief beheren en optimaliseren. Je gebouwen zullen niet alleen aan de wettelijke normen voldoen, maar ook kostenbesparend en milieuvriendelijk zijn.

 

Laat Groep Dirk De Groof je helpen je gebouwen naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd je energiekosten te verlagen. Wij zijn je betrouwbare partner voor al je energiebeheerbehoeften.

Vraag een offerte aan
 icon arrow

EPC NR

EPC voor niet-residentiële gebouwen groter dan 500 m2


Dit EPC geeft de energiezuinigheid weer van een gebouweenheid die gebruikt wordt als kantoor, school, winkel, ziekenhuis,… en toont hoeveel inspanningen nog nodig zijn om te renoveren tot een koolstofneutrale gebouweenheid.


Het EPC NR is verplicht en moet sinds 2023 opgemaakt worden bij overdracht en verhuur. De verplichting om over een EPC NR te beschikken, zal stap voor stap verscherpen tot elke grote niet-residentiële gebouweenheid in 2026 over een EPC beschikt, ook zonder dat het overgedragen of verhuurd wordt.


Lees meer

Studie Energiebesparende maatregelen


Gezien het EPC NR enkel generieke aanbevelingen weergeeft biedt Groep Dirk De Groof een gedetailleerde studie van de verschillende mogelijke energiebesparende maatregelen aan.

 

Onze aanpak zorgt niet alleen voor kostenbesparingen en energie-efficiëntie, maar draagt ook bij aan een groenere en duurzamere toekomst.


Lees meer

Energie Roadmap 2050


Optimaliseer je EPC’s en het energiebeheer van je patrimonium met het exclusieve Energieplatform “Energie Roadmap 2050” van Groep Dirk De Groof!

 

Ben je op zoek naar een eenvoudige tool om je vastgoedbeheer te stroomlijnen en te voldoen aan de normen van de Vlaamse Gemeenschap? Ontdek ons geavanceerde Energieplatform Energie Roadmap 2050 - dé sleutel tot jouw succesvolle meerjarenplanning en duurzaam energiebeheer.

 

Wacht niet langer, maak gebruik van het Energieplatform van Groep Dirk De Groof en beheer jouw energie-efficiëntie als nooit tevoren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een efficiënte en duurzame toekomst!


Lees meer

Wenst u meer informatie?

icon arrow

VRAAG EEN OFFERTE AAN