Groep Dirk De Groof | Energieaudit particulier

Energieaudit particulier

Verhoog de waarde van je vastgoed met een energieaudit

Waar zitten de energieverliezen in je gebouw of woning? Welke ingrepen moet je uitvoeren om te besparen op je energiefactuur? Op deze vragen en meer biedt een energieaudit antwoorden. Bij Dirk De Groof voeren we niet alleen een audit uit, we helpen je ook bij de uitvoering van onze adviezen. Zo helpen wij jou om je CO2-uitstoot en kosten te verlagen. En dat doet de waarde van je vastgoed aanzienlijk stijgen!

Vraag je offerte aan
 icon arrow

Alles wat je moeten weten over een energieaudit

Wat is een energieaudit precies? plus minus

Een energiestudie is een onderzoek naar het juiste evenwicht tussen alle energie die het gebouw binnenkomt en alle energie die het gebouw verlaat en/of de energie die in het gebouw verbruikt wordt.

 

Via simulaties zoeken wij uit welke mogelijkheden er zijn om een goede balans te vormen. We kiezen de beste oplossing en zetten die om naar praktisch advies. Zo optimaliseer jij je energiescore, verlaag je energiekosten en verhoog je de waarde van je vastgoed. 

In welke gevallen vraag je best een energieaudit aan? plus minus

Wil jij een energie-efficiënt gebouw? Dan is het aangewezen om een energieaudit aan te vragen. 

Ook als je het energieverbruik van je gebouw wilt opvolgen en verbeteren of energieverliezen wil opsporen, bijvoorbeeld door isolatiegebreken of koudebruggen. 

Een energieaudit loont, want het is de eerste stap naar een lagere energiefactuur en een lagere milieu-impact!

Is een energieaudit een slimme investering? plus minus

Een energieaudit brengt het huidige verbruik van je gebouw in kaart. Daardoor zie je meteen waar grote verbruikers zitten en wat je kan doen om je gebouw energiezuiniger te maken. 

 

Of je nu particulier of professional bent: een gunstige energiescore is altijd interessant. Het doet de waarde van je gebouw op de vastgoedmarkt aanzienlijk stijgen. Een energieaudit is de eerste stap hiernaartoe, en dus een bijzonder waardevolle investering in de toekomst van je vastgoed. 

Wenst u meer informatie?

Kom vrijblijvend langs om uw project te bespreken.

icon arrow

VRAAG EEN OFFERTE AAN