OVER ONS

Jouw bouwkundig studie- en adviesbureau

Bij Groep Dirk De Groof ontzorgen we bouwpartners met correct, compleet en haalbaar advies. Ons team van milieubewuste experten optimaliseert jouw projecten op vlak van efficiëntie, energie en duurzaamheid. Met oog voor kwaliteit én kostenefficiëntie. 

Hoe kunnen wij je helpen?

 image

Brede waaier aan bouwadvies 

Ons multidisciplinair bureau heeft een brede waaier aan studies en adviezen, op vlak van veiligheid, energie, nutsvoorzieningen, stabiliteit en specifieke studies in huis. Je kan advies vragen voor afzonderlijke diensten, maar deze kunnen ook gecombineerd worden voor een extra interessant prijskaartje. 

 

Helder, proactief en op maat

Ons team bestaat uit experten die stuk voor stuk uitblinken in hun vakgebied. 

Hun prioriteit? Een strategische en kwaliteitsvolle oplossing bieden die perfect aansluit op jouw wens. Bovendien kan jij altijd rekenen op een heldere, duidelijke, correcte en proactieve communicatie.

 

Experts in ons vak

In een wereld van verandering scholen wij ons steeds bij en wordt nauw contact gehouden met officiële overheidsinstanties in alle gewesten van België. Zo ben jij altijd zeker van up-to-date advies.

 

Milieubewust

De kwetsbare aarde beschermen tegen de opwarming van het klimaat is een grote uitdaging. Maar kleine ingrepen kunnen op termijn een groot verschil maken. Dat is exact wat we met ons advies willen bereiken. Want dankzij correcte bouwmethodes en energetisch advies werken we samen aan een betere leefomgeving.

Meet the team

VRAAG EEN OFFERTE AAN