Opvolgen van een correcte uitvoering van de richtlijnen van de plaatselijke netbeheerders, tijdig maken van de nodige afspraken om de juiste energie te voorzien die u nodig heeft, is niet steeds een evidente zaak om als leek of als professional in deze materie op te volgen en uit te voeren.

 

Groep Dirk De Groof heeft door de jaren heen contacten opgebouwd bij de verschillende netbeheerders en blijven steeds op de hoogte van de laatste aanpassingen en wetgevingen in het energielandschap.

Groep Dirk De Groof is dan ook uw S.P.O.C. (Single Point Of Contact) tussen de nutsbedrijven en de eindklant.

Onze ervaren medewerkers begeleiden hun klant dan ook van de start van het project tot de opening van de nutstellers om deze een zo comfortabel mogelijke, tijdige, verhuis te garanderen.

Reeds van in de ontwerpfase staat Groep Dirk De Groof in contact met architect en aannemers om uw project tot een goed einde te brengen en ervoor te zorgen dat u niet voor onnodige verrassingen staat.

Een greep uit onze diensten:

  • – Begeleiding van een standaard wooneenheid;
  • – Begeleiding van appartementsgebouwen;
  • – Begeleiding van woonuitbreidingsgebieden met implementatie van distributiecabines;
  • – Geven van technische bijstand aan aannemers en architecten inzake de uitvoering.

Deze diensten kunnen uitgevoerd worden voor volgende energieaansluitingen:

Elektriciteit – gas – water – riolering – telecom    

Na de ontwerpbesprekingen voeren onze medewerkers de communicatie met de technisch verantwoordelijke van de nutsbedrijven (Fluvius, Pidpa, Watergroep, Proximus, Telenet, …) om de noden en mogelijkheden van de klant te bekijken.

Wanneer de bouwheer aangeeft dat de werken in uitvoeringsfase beland zijn, zorgen wij voor een correcte communicatie met alle maatschappijen, zodat de uitvoering en planning vlekkeloos verloopt en uw project tijdig kan opgeleverd worden.

Aanvullend aan deze opvolging sluit Groep Dirk De Groof als erkend partner van verschillende energieleveranciers (ENGIE Electrabel, Luminus, Eneco, Essent, Octa + en Watz) GRATIS uw energiecontract af, zodat de verschillende tellers tijdig kunnen geopend worden.

Onze energie consulenten geven u duidelijk en vrijblijvend advies welke energiepartner de voordeligste of groenste tarieven aanbied, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over te hoge energiekosten.

Kortom, Groep Dirk De Groof wil de klant ontzorgen en als vertrouwde partner bijstaan in het kluwen van deze ingewikkelde administratieve rompslomp.

Wenst u meer informatie over deze dienstverlening, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team die met veel plezier al uw vragen zullen beantwoorden.

VRAAG EEN OFFERTE AAN